alfa accountants

naaldwijk

In maart 2017 kreeg ik de opdracht om dit kantoor in Naaldwijk een nieuwe en frisse look te geven. Belangrijke uitgangspunten in dit project waren duurzaamheid en representatie voor naar de klant. De houtlook vloer en de lichte wanden zorgen voor een frisse en natuurlijke uitstraling. Niet alleen op de vloer is hout toegepast, ook op diverse wanden zijn houten elementen terug te vinden. Zo zijn er in alle spreekkamers visionwalls met houten latten geplaatst en ook achter de receptie bevindt zich een volledige wand met houten latten. Dit zorgt voor veel warmte.

Ook aan planten geen gebrek in dit project. Natuurlijk groen zie je op veel verschillende en speelse manieren terug. Direct bij de entree een grote plantenbak met verschillende soorten planten in verschillende hoogtes. Dit i.c.m. de zuilen met planten in de spreekkamers en het mos aan de wanden zorgen voor een healing environment binnen het kantoor. Daarnaast brengt het, naast de gekleurde stoelen in de spreekkamers, kleur in het ontwerp.

Aan het lichtplan van dit project is veel aandacht besteed. In plaats van standaard kantoorverlichting toe te passen, is er gebruik gemaakt van spots. De kleurtemperatuur zorgt voor een warme en aangename sfeer. De lichtbundels op de vloer creëren meer spanning, doordat niet alles egaal verlicht is.

project

Alfa Accountants
Naaldwijk

 

omvang

Ca 450 m²

oplevering

Februari 2019

“Creativityis contAgious, pAss it on”

– Albert Einstein

contact opnemen?

Met dit contactformulier neemt u snel contact met mij op.

Studio Vijverberg
06 - 22286854
Naaldwijk